Imaginea comentată

296
0

Săptămânal, publicăm o imagine pe care vă propunem să o comentați. Textul, maximum 20 de cuvinte, îl puteți expedia pe adresele: str. Mihai Viteazul 2a, nr. 23, Chișinău, Republica Moldova, tel.: 022 358 567, e-mail: gazetadechisinau@gmail.com și pe pagina web: gazetadechisinau.md.

Lunar, cele mai spirituale replici vor fi jurizate de consiliul redacției, iar autorii câștigători vor fi premiați cu un abonament la GdC.

Publicăm comentariile la imaginea de vinerea trecută.

Trebuie înrămată în niște gratii”, Agafia Cazan, Nisporeni.

A intrat în memoria mea prin promisiunea făcută în campania precedentă a alegerilor parlamentare, conform căreia, dacă votăm Partidul „Șor”, vom avea salariul de 2500 de euro pe lună. Da, da, sper că și Dvs. ați auzit bine: pe Lună, nu pe Pământ”, Alexei Leahu, Chișinău.

Marina, Marina, pentru frauda bancară, ai să stai tu la dubală, pentru că ești cu pufuȘor pe botiȘor”, Liviu Zagrencu, Chișinău.

U-ȘOR, puiule, u-ȘOR,/ Nu-mi trimite-atâta dor!…”, Vladimir Untilă, Chișinău.

Noi cu gândul la tine trăim,/ Nu-asudăm, nu-alergăm, nu muncim;/ Ca un soare pe cer luminezi/ Și la binele nostru veghezi!…”, Silviu Cărăuș, Chișinău.

Icoana «făcătoare de minuni» la care se închină Tauber și ciracii săi. Chiar dacă banul e ochiul dracului…”, Elena, Tighina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here