Imaginea comentată

723
0

Săptămânal, publicăm o imagine pe care vă propunem să o comentați. Textul, maximum 20 de cuvinte, îl puteți expedia pe adresele: str. Mihai Viteazul 2a, nr. 23, Chișinău, Republica Moldova, tel.: 022 358 567, e-mail: gazetadechisinau@gmail.com și pe pagina web: gazetadechisinau.md.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Lunar, cele mai spirituale replici vor fi jurizate de consiliul redacției, iar autorii câștigători vor fi premiați cu un abonament la GdC.

Publicăm comentariile la imaginea de vinerea trecută.

Trebuie înrămată în niște gratii”, Agafia Cazan, Nisporeni.

A intrat în memoria mea prin promisiunea făcută în campania precedentă a alegerilor parlamentare, conform căreia, dacă votăm Partidul „Șor”, vom avea salariul de 2500 de euro pe lună. Da, da, sper că și Dvs. ați auzit bine: pe Lună, nu pe Pământ”, Alexei Leahu, Chișinău.

Marina, Marina, pentru frauda bancară, ai să stai tu la dubală, pentru că ești cu pufuȘor pe botiȘor”, Liviu Zagrencu, Chișinău.

U-ȘOR, puiule, u-ȘOR,/ Nu-mi trimite-atâta dor!…”, Vladimir Untilă, Chișinău.

Noi cu gândul la tine trăim,/ Nu-asudăm, nu-alergăm, nu muncim;/ Ca un soare pe cer luminezi/ Și la binele nostru veghezi!…”, Silviu Cărăuș, Chișinău.

Icoana «făcătoare de minuni» la care se închină Tauber și ciracii săi. Chiar dacă banul e ochiul dracului…”, Elena, Tighina.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT