Imaginea comentată

940
0

Săptămânal, publicăm o imagine pe care vă propunem să o comentați. Textul, maximum 20 de cuvinte, îl puteți expedia pe adresele: str. Mihai Viteazul 2a, nr. 23, Chișinău, Republica Moldova, tel.: 022 358 567, e-mail: gazetadechisinau@gmail.com și pe pagina web: gazetadechisinau.md.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Lunar, cele mai spirituale replici vor fi jurizate de consiliul redacției, iar autorii câștigători vor fi premiați cu un abonament la GdC.

Publicăm comentariile la imaginea de vinerea trecută.

Trebuie înrămată în niște gratii”, Agafia Cazan, Nisporeni.

A intrat în memoria mea prin promisiunea făcută în campania precedentă a alegerilor parlamentare, conform căreia, dacă votăm Partidul „Șor”, vom avea salariul de 2500 de euro pe lună. Da, da, sper că și Dvs. ați auzit bine: pe Lună, nu pe Pământ”, Alexei Leahu, Chișinău.

Marina, Marina, pentru frauda bancară, ai să stai tu la dubală, pentru că ești cu pufuȘor pe botiȘor”, Liviu Zagrencu, Chișinău.

U-ȘOR, puiule, u-ȘOR,/ Nu-mi trimite-atâta dor!…”, Vladimir Untilă, Chișinău.

Noi cu gândul la tine trăim,/ Nu-asudăm, nu-alergăm, nu muncim;/ Ca un soare pe cer luminezi/ Și la binele nostru veghezi!…”, Silviu Cărăuș, Chișinău.

Icoana «făcătoare de minuni» la care se închină Tauber și ciracii săi. Chiar dacă banul e ochiul dracului…”, Elena, Tighina.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE