Ana Maria Popescu, calificată la JO de la Tokyo

1106
0

Spadasina Ana Maria Popescu a acces la Jocurile Olimpice de la Tokyo ce vor avea loc în perioada 23 iulie – 8 august 2021. Sportiva din România s-a clasat prima în ierarhia mondială a armei, calificându-se astfel la a V-a sa ediție de Jocuri.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Atleta de 35 de ani deține un palmares cât se poate de impresionant: este campioană olimpică în 2016 la Rio de Janeiro, cucerește medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Beijing 2008, iar în 2020 devine cvadruplă deținătoare a Cupei Mondiale. De asemenea, a fost declarată cea mai bună spadasină din lume în anii 2008, 2009 și 2013.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE