Ana Maria Popescu, calificată la JO de la Tokyo

212
0

Spadasina Ana Maria Popescu a acces la Jocurile Olimpice de la Tokyo ce vor avea loc în perioada 23 iulie – 8 august 2021. Sportiva din România s-a clasat prima în ierarhia mondială a armei, calificându-se astfel la a V-a sa ediție de Jocuri.

Atleta de 35 de ani deține un palmares cât se poate de impresionant: este campioană olimpică în 2016 la Rio de Janeiro, cucerește medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Beijing 2008, iar în 2020 devine cvadruplă deținătoare a Cupei Mondiale. De asemenea, a fost declarată cea mai bună spadasină din lume în anii 2008, 2009 și 2013.

Preluarea textelor de pe pagina www.gazetadechisinau.md pentru formatul online se face în limita a 1.000 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat.

Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Gazeta de Chișinău” și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here