Ana Maria Popescu, calificată la JO de la Tokyo

823
0

Spadasina Ana Maria Popescu a acces la Jocurile Olimpice de la Tokyo ce vor avea loc în perioada 23 iulie – 8 august 2021. Sportiva din România s-a clasat prima în ierarhia mondială a armei, calificându-se astfel la a V-a sa ediție de Jocuri.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Atleta de 35 de ani deține un palmares cât se poate de impresionant: este campioană olimpică în 2016 la Rio de Janeiro, cucerește medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Beijing 2008, iar în 2020 devine cvadruplă deținătoare a Cupei Mondiale. De asemenea, a fost declarată cea mai bună spadasină din lume în anii 2008, 2009 și 2013.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT