Imaginea Comentată

869
0

Săptămânal, publicăm o imagine pe care vă propunem să o comentați. Textul, maximum 20 de cuvinte, îl puteți expedia pe adresele: str. Mihai Viteazul 2a, nr. 23, Chișinău, Republica Moldova, tel.: 022 358 567, e-mail: gazetadechisinau@gmail.com și pe pagina web: gazetadechisinau.md.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Lunar, cele mai spirituale replici vor fi jurizate de consiliul redacției, iar autorii câștigători vor fi premiați cu un abonament la GdC. Astfel, în februarie, a ieșit învingător Vladimir Untilă, Chișinău, care va primi un abonament pentru trei luni la GAZETA de Chișinău.

Publicăm comentariile la imaginea de vinerea trecută.

Fata vază nu mai are,/ Dată-i pentru epilare…”, Silviu Cărăuș, Chișinău.

Mare e grădina ta, doamnă!…”, Sergiu P., Chișinău.

Florile dragostei și ale recunoștinței…”, Constantin C., Criuleni.

Camuflaj”, anonim.

Iris, floare de colț”, Gh. Șchiopu, Nisporeni.

Radem cu drag, din creastă până-n prag”, Valentin Istrati, Sângerei.

Ora de ras”, Ion Munteanu, r. Râșcani.

Dar cu 666 de lei în două zone radeți?”, C. Cheltuitoru, Chișinău.

3 Zone – (Zona Neagră + Zona Sură) = Zona Cheală. Dacă nu mă credeți, o confirmă Nantoi, care-i inginer și oleacă matematician. El știe că operațiile trebuie duse la bun sfârșit”, Nicolae Pățitu, Cimișlia.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE