Imaginea Comentată

598
0

Săptămânal, publicăm o imagine pe care vă propunem să o comentați. Textul, maximum 20 de cuvinte, îl puteți expedia pe adresele: str. Mihai Viteazul 2a, nr. 23, Chișinău, Republica Moldova, tel.: 022 358 567, e-mail: gazetadechisinau@gmail.com și pe pagina web: gazetadechisinau.md.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Lunar, cele mai spirituale replici vor fi jurizate de consiliul redacției, iar autorii câștigători vor fi premiați cu un abonament la GdC. Astfel, în februarie, a ieșit învingător Vladimir Untilă, Chișinău, care va primi un abonament pentru trei luni la GAZETA de Chișinău.

Publicăm comentariile la imaginea de vinerea trecută.

Fata vază nu mai are,/ Dată-i pentru epilare…”, Silviu Cărăuș, Chișinău.

Mare e grădina ta, doamnă!…”, Sergiu P., Chișinău.

Florile dragostei și ale recunoștinței…”, Constantin C., Criuleni.

Camuflaj”, anonim.

Iris, floare de colț”, Gh. Șchiopu, Nisporeni.

Radem cu drag, din creastă până-n prag”, Valentin Istrati, Sângerei.

Ora de ras”, Ion Munteanu, r. Râșcani.

Dar cu 666 de lei în două zone radeți?”, C. Cheltuitoru, Chișinău.

3 Zone – (Zona Neagră + Zona Sură) = Zona Cheală. Dacă nu mă credeți, o confirmă Nantoi, care-i inginer și oleacă matematician. El știe că operațiile trebuie duse la bun sfârșit”, Nicolae Pățitu, Cimișlia.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT