Imaginea Comentată

823
0

Săptămânal, publicăm o imagine pe care vă propunem să o comentați. Textul, maximum 20 de cuvinte, îl puteți expedia pe adresele: str. Mihai Viteazul 2a, nr. 23, Chișinău, Republica Moldova, tel.: 022 358 567, e-mail: gazetadechisinau@gmail.com și pe pagina web: gazetadechisinau.md.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Lunar, cele mai spirituale replici vor fi jurizate de consiliul redacției, iar autorii câștigători vor fi premiați cu un abonament la GdC.

Publicăm comentariile la imaginea de vinerea trecută.

Lingăul lui Dodon, gata să-i sufle în trombon!”, Anton Decusară, Hâncești.

Anal-istul politic se deorgăiește ca un paralitic”, Vasile P., Durlești, Chișinău.

Asia vine cu despoția și cu ceaiul, iar Europa, cu democrația și cu Maiul”, Lora Țepkin, or. Bălți.

Rusofonul angajat,/ Cu gura lipicioasă,/ Servește îmbibat/ IVAN CEAI acasă”, Dumitru Cernea, Chișinău.

Însă, în parlament, /Înrolatul guraliv/ Dă din coate/ Și toacă-toacă abuziv,/ Verzi și uscate”, Dumitru Cernea, Chișinău.

Bei ceai ieftin, de la Șor?/ Te-i diorgăi multiȘOR”, Domnica Moraru, Chișinău.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT