Imaginea Comentată

1093
0

Săptămânal, publicăm o imagine pe care vă propunem să o comentați. Textul, maximum 20 de cuvinte, îl puteți expedia pe adresele: str. Mihai Viteazul 2a, nr. 23, Chișinău, Republica Moldova, tel.: 022 358 567, e-mail: gazetadechisinau@gmail.com și pe pagina web: gazetadechisinau.md.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Lunar, cele mai spirituale replici vor fi jurizate de consiliul redacției, iar autorii câștigători vor fi premiați cu un abonament la GdC.

Publicăm comentariile la imaginea de vinerea trecută.

Lingăul lui Dodon, gata să-i sufle în trombon!”, Anton Decusară, Hâncești.

Anal-istul politic se deorgăiește ca un paralitic”, Vasile P., Durlești, Chișinău.

Asia vine cu despoția și cu ceaiul, iar Europa, cu democrația și cu Maiul”, Lora Țepkin, or. Bălți.

Rusofonul angajat,/ Cu gura lipicioasă,/ Servește îmbibat/ IVAN CEAI acasă”, Dumitru Cernea, Chișinău.

Însă, în parlament, /Înrolatul guraliv/ Dă din coate/ Și toacă-toacă abuziv,/ Verzi și uscate”, Dumitru Cernea, Chișinău.

Bei ceai ieftin, de la Șor?/ Te-i diorgăi multiȘOR”, Domnica Moraru, Chișinău.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE