Radu Albot, învingător într-un meci de infarct!

399
0
Radu Albot

Radu Albot (76 ATP, cap de serie nr. 6) s-a impus pe 25 februarie a.c. în optimile de finală ale turneului ATP de la Singapore, într-un meci de un suspans de neimaginat contra germanului de 29 de ani, Yannick Hanfmann, nr. 105 în ierarhia mondială. Tenismenul nostru de 31 de ani a dat dovadă de prestanță și caracter, învingând cu scorul de 6-7 (2-7), 7-6 (9-7), 6-3, după ce a reușit în setul al II-lea să recupereze trei mingi de meci.

La rândul său, atletul din Germania în setul decisiv a salvat cinci mingi de meci, însă a fost nevoit să cedeze în fața măiestriei și pregătirii fizice de excepție ale jucătorului nostru. Partida a pus la grea încercare rezistența fizică a sportivilor, durând 2 ore și 43 de minute. Reamintim că în meciul anterior din cadrul turneului dotat cu premii totale de 300 000 de dolari SUA, Radu Albot l-a surclasat cu 6-2, 3-6, 6-1 pe australianul John-Patrick Smith (306 ATP).

Preluarea textelor de pe pagina www.gazetadechisinau.md pentru formatul online se face în limita a 1.000 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat.

Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Gazeta de Chișinău” și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here