Radu Albot, învingător într-un meci de infarct!

1131
0
Radu Albot

Radu Albot (76 ATP, cap de serie nr. 6) s-a impus pe 25 februarie a.c. în optimile de finală ale turneului ATP de la Singapore, într-un meci de un suspans de neimaginat contra germanului de 29 de ani, Yannick Hanfmann, nr. 105 în ierarhia mondială. Tenismenul nostru de 31 de ani a dat dovadă de prestanță și caracter, învingând cu scorul de 6-7 (2-7), 7-6 (9-7), 6-3, după ce a reușit în setul al II-lea să recupereze trei mingi de meci.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

La rândul său, atletul din Germania în setul decisiv a salvat cinci mingi de meci, însă a fost nevoit să cedeze în fața măiestriei și pregătirii fizice de excepție ale jucătorului nostru. Partida a pus la grea încercare rezistența fizică a sportivilor, durând 2 ore și 43 de minute. Reamintim că în meciul anterior din cadrul turneului dotat cu premii totale de 300 000 de dolari SUA, Radu Albot l-a surclasat cu 6-2, 3-6, 6-1 pe australianul John-Patrick Smith (306 ATP).

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE