Radu Albot, învingător într-un meci de infarct!

815
0
Radu Albot

Radu Albot (76 ATP, cap de serie nr. 6) s-a impus pe 25 februarie a.c. în optimile de finală ale turneului ATP de la Singapore, într-un meci de un suspans de neimaginat contra germanului de 29 de ani, Yannick Hanfmann, nr. 105 în ierarhia mondială. Tenismenul nostru de 31 de ani a dat dovadă de prestanță și caracter, învingând cu scorul de 6-7 (2-7), 7-6 (9-7), 6-3, după ce a reușit în setul al II-lea să recupereze trei mingi de meci.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

La rândul său, atletul din Germania în setul decisiv a salvat cinci mingi de meci, însă a fost nevoit să cedeze în fața măiestriei și pregătirii fizice de excepție ale jucătorului nostru. Partida a pus la grea încercare rezistența fizică a sportivilor, durând 2 ore și 43 de minute. Reamintim că în meciul anterior din cadrul turneului dotat cu premii totale de 300 000 de dolari SUA, Radu Albot l-a surclasat cu 6-2, 3-6, 6-1 pe australianul John-Patrick Smith (306 ATP).

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT