Timpul hahalerelor

774
0
Imagine simbol

În timp ce televiziunile lui Dodon și cele care îl sprijină să nu cadă cu totul în ridicol invită doar lingăi cunoscuți de-ai pședintelui și fac tot ce e cu putință pentru a-i lustrui fizionomia de veșnic salvator al neamului, filozof, savant neplagiator, om politic de vocație euro-asiatică etc., puținele televiziuni care invită oameni cu scaun la cap mai cheamă și câte o hahaleră dezmățată, care nu dă voie nimănui să vorbească, îi bruiază pe toți, dă aprecieri și verdicte, se uită de sus la invitați, pentru că e în simbrie, este deputat, deputată, știe tot și nu se rușinează de nimeni și de nimic.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Aceste „somități” fac tot posibilul să-i scoată din sărite pe moderatori, neagă contribuția șefilor lor de partide la furtul miliardului și la toate marile hoții din „țăriȘORicuța” noastră, ajunsă, după părerea lor, abia acum, pe mâinile unor răufăcători. Numai Maia cât costă și să vedeți unde o să ajungem cu dânsa dacă… Comentatori politici invitați, șefi sau subșefi ai partidelor de dreapta, personalități cu șapte ani de acasă stau și se uită neputincioși la toată brambureala devastatoare și ripostează… civilizat, cu bună-cuviință, nu cumva să se supere lepra incultă și agramată și să plece din studioul înfierbântat.

Dacă se găsește totuși un reporter mai îndrăzneț sau un invitat mai călit în luptele cu proștii și prostia și le pune la punct pe aceste personaje ale fabulelor cu animale, atunci să vezi sclifoseala și văicăreala lor de ultragiați, jigniți până în adâncul sufletului lor curat ca drapelul roșu transmisibil!… Se întâmplă să mai sune și câte un telespectator revoltat și să-i ia la rost pe acești nesimțiți, cărora, dacă nu erau votați cu lista la parlamentare, le-ar fi stat bine să stea acasă și să mai învețe carte, pentru ca, eventual, să ajungă vreun „zvenevoi”, vreo activistă în celula de partid din localitate sau, de ce nu, să-și câștige cinstit pâinea, ca toată lumea furată și sărăcită de la noi.

Așa însă totul e bine: banul vine, ai de toate, nu e nevoie să gândești prea mult, pentru că nici celor care te conduc nu le asudă frunțile de gândire și, plus la toate, te arată gratis la televizor. Trai, neneacă!…

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE