Imaginea Comentată

476
0

Dragi cititori, vă reamintim că, săptămânal, vom publica o fotografie sau o altă imagine pe care vă propunem să o comentați. Vă oferim astfel prilejul să vă exercitați puterea de imaginație și de duh, știind că cititorul nostru este unul dintre cei mai elevați.

Textul, care trebuie să fie cât se poate de scurt, maximum 20 de cuvinte, îl puteți expedia pe adresele: str. Mihai Viteazul 2a, nr. 23, Chișinău, Republica Moldova, tel.: 022 358 567, e-mail: gazetadechisinau@gmail.com și pe pagina web: gazetadechisinau.md

Lunar, cele mai spirituale replici vor fi jurizate de consiliul redacției, iar autorii câștigători vor fi premiați cu un abonament la GdC. Vom publica replicile Dvs. în ordinea în care le vom primi. Vă rugăm să păstrați decența și bunul-simț.

Iată comentariile la poza publicată în ediția trecută:

Dacă lasă coasa, mergi cu ea până și în iad!”, Silviu Cărăuș, Chișinău; „O aștept să se întoarcă cu fața înspre popor…”, Vladimir Untilă, Chișinău; „Testul paharului cu apă. Dacă mai vezi partea goală, mai ai o șansă”, Gheorghe Cojoc, Leova; „Fundul gol al sărăciei după atâtea guvernări nesătule!…”, Elena Grigor, Chișinău; „Vine moartea cu coasa la partidul socialiștilor”, Liviu Zagrencu, Chișinău; „O Mata Hari moscovidă, scăpată din torba lui Ivan Turbincă”, Mitrofan Prisăcaru, Râșcani.

Vă invităm să comentați imaginea alăturată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here