Nu este palatul meu, îi răspunde liderul de la Kremlin lui Navalnîi

3828
0
Putin și palatul de la Gelendzhik

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, neagă că palatul de la Gelendzhik, pe malul Mării Negre, i-ar aparține. „Nimic din ceea ce apare acolo ca fiind proprietatea mea nu-mi aparține și niciodată nu a aparținut nici mie, nici rudelor mele apropiate”, a reacționat luni Vladimir Putin la ancheta realizată de principalul său opozant, Aleksei Navalnîi.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Filmul realizat de Navalnîi dezvăluie că Putin deține un imens palat pe un domeniu de 7.000 de hectare la malul Mării Negre. Valoarea proprietății depășește un miliard de euro și ar fi fost finanțată de marii oligarhi ruși, toți dependenți de liderul rus. Investigația lui Navalnîi arată, cu documente și fotografii (contracte, documente bancare, mărturii), amploarea deturnărilor.

În numai o săptămână de la publicare, filmul a adunat pe YouTube peste 86 de milioane de vizualizări.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE