Nu este palatul meu, îi răspunde liderul de la Kremlin lui Navalnîi

2558
0
Putin și palatul de la Gelendzhik

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, neagă că palatul de la Gelendzhik, pe malul Mării Negre, i-ar aparține. „Nimic din ceea ce apare acolo ca fiind proprietatea mea nu-mi aparține și niciodată nu a aparținut nici mie, nici rudelor mele apropiate”, a reacționat luni Vladimir Putin la ancheta realizată de principalul său opozant, Aleksei Navalnîi.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Filmul realizat de Navalnîi dezvăluie că Putin deține un imens palat pe un domeniu de 7.000 de hectare la malul Mării Negre. Valoarea proprietății depășește un miliard de euro și ar fi fost finanțată de marii oligarhi ruși, toți dependenți de liderul rus. Investigația lui Navalnîi arată, cu documente și fotografii (contracte, documente bancare, mărturii), amploarea deturnărilor.

În numai o săptămână de la publicare, filmul a adunat pe YouTube peste 86 de milioane de vizualizări.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT