Cătălin, în căutarea amorului pierdut (AUDIO)

293
0

Încă o transpunere muzicală a poeziei lui Eminescu, una inspirată, în armonie cu versul omonim – interpretul Cătălin Josan a lansat melodia ,,S-a dus amorul”. Premiera piesei a avut loc pe 15 ianuarie, zi în care s-au împlinit 171 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu.

Într-un comunicat, pe pagina oficială a lui Cătălin Josan, artistul a menționat că această piesă se numără printre compozițiile realizate recent.

Țin foarte mult la „S-a dus amorul” pentru că este prima dintr-o serie de piese pe care le-am compus într-o perioadă deloc ușoară, dar care m-a întărit mult”, a relevat Cătălin.

Totodată, interpretul a mai spus că susținerea oamenilor l-a făcut să compună muzica ce îl reprezintă: „Nu regret deloc sacrificiile făcute, în care am fost alături de oamenii acestei țări atunci când a fost cea mai mare nevoie, iar ei, la rândul lor, m-au inspirat să rămân autentic”.

Melodia compusă de Cătălin pe versurile poeziei eminesciene ,,S-a dus amorul” a adunat multe aprecieri din partea publicului.  

,,Superbă piesă! Mulțumim! Succese în continuare! Cultura muzicală are nevoie de așa piese și artiști care au verticalitate!”,  a scris o admiratoare.

Oamenii au recunoscut, în piesa lansată, un omagiu adus poetului Eminescu și au complimentat artistul pentru această reușită.

,,Cătălin, ce omagiu frumos lui Mihai Eminescu și ce plăcere să auzim versurile lui cântate de o voce poetică, așa ca a ta! E un ecou al lui Eminescu. Ne mândrim cu astfel de interpreți care fac Muzică”, a comentat o altă admiratoare.

Anterior, Cătălin Josan a mai interpretat o melodie pe versurile eminesciene, și anume piesa ,,De-aș avea” (din repertoriul lui Ștefan Petrache, autor: Anatol Chiriac), în colaborare cu Alex Calancea Band.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here