Competițiile sportive în R. Moldova vor fi reluate

192
0
Imagine simbol

Comisia Naţională Extraordinară de Sănătate Publică a adoptat pe 13 ianuarie curent hotărârea potrivit căreia se admite, începând cu 16 ianuarie, reluarea în republică a competițiilor sportive fără spectatori, desfășurate în aer liber și în spații închise de către Federațiile naționale de profil, acreditate de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.

De asemenea, pe 22 ianuarie 2021 va avea loc Congresul al XIX-lea de dare de seamă și alegeri a organelor de conducere FMF. În același timp, starea de urgență în domeniul sănătății publice a fost prelungită pe întreg teritoriul țării până pe 15 februarie a.c.

Preluarea textelor de pe pagina www.gazetadechisinau.md pentru formatul online se face în limita a 1.000 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat.

Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Gazeta de Chișinău” și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here