Competițiile sportive în R. Moldova vor fi reluate

482
0
Imagine simbol

Comisia Naţională Extraordinară de Sănătate Publică a adoptat pe 13 ianuarie curent hotărârea potrivit căreia se admite, începând cu 16 ianuarie, reluarea în republică a competițiilor sportive fără spectatori, desfășurate în aer liber și în spații închise de către Federațiile naționale de profil, acreditate de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

De asemenea, pe 22 ianuarie 2021 va avea loc Congresul al XIX-lea de dare de seamă și alegeri a organelor de conducere FMF. În același timp, starea de urgență în domeniul sănătății publice a fost prelungită pe întreg teritoriul țării până pe 15 februarie a.c.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT