Competițiile sportive în R. Moldova vor fi reluate

662
0
Imagine simbol

Comisia Naţională Extraordinară de Sănătate Publică a adoptat pe 13 ianuarie curent hotărârea potrivit căreia se admite, începând cu 16 ianuarie, reluarea în republică a competițiilor sportive fără spectatori, desfășurate în aer liber și în spații închise de către Federațiile naționale de profil, acreditate de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

De asemenea, pe 22 ianuarie 2021 va avea loc Congresul al XIX-lea de dare de seamă și alegeri a organelor de conducere FMF. În același timp, starea de urgență în domeniul sănătății publice a fost prelungită pe întreg teritoriul țării până pe 15 februarie a.c.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE