Aryna Sabalenka a câștigat turneul WTA de la Abu Dhabi

915
0

Tenismena belarusă Aryna Sabalenka (22 de ani, nr. 10 WTA) s-a impus la 13 ianuarie curent în finala turneului WTA desfășurat la Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite, învingând-o cu 6-2, 6-2 pe reprezentanta Rusiei, Veronika Kudermetova (23 de ani, nr. 46) și va urca pe locul 7 în ierarhia mondială, cel mai bun din carieră.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Competiția a fost dotată cu premii totale de 565 530 de dolari SUA, câștigătoarei revenindu-i peste 68 de mii, iar celeilalte finaliste – peste 50 de mii. A. Sabalenka este la a 15-a victorie consecutivă în circuit, trecându-și în palmares al nouălea său titlu WTA şi al treilea consecutiv.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE