Aryna Sabalenka a câștigat turneul WTA de la Abu Dhabi

732
0

Tenismena belarusă Aryna Sabalenka (22 de ani, nr. 10 WTA) s-a impus la 13 ianuarie curent în finala turneului WTA desfășurat la Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite, învingând-o cu 6-2, 6-2 pe reprezentanta Rusiei, Veronika Kudermetova (23 de ani, nr. 46) și va urca pe locul 7 în ierarhia mondială, cel mai bun din carieră.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Competiția a fost dotată cu premii totale de 565 530 de dolari SUA, câștigătoarei revenindu-i peste 68 de mii, iar celeilalte finaliste – peste 50 de mii. A. Sabalenka este la a 15-a victorie consecutivă în circuit, trecându-și în palmares al nouălea său titlu WTA şi al treilea consecutiv.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT