,,Te iert, 2020!”

535
0

La sfârșit de an, de obicei, oamenii fac o retrospectivă a celor întâmplate, amintindu-și momentele bune și cele mai puțin plăcute. Unii artiști, pe rețelele de socializare, și-au expus gândurile despre anul trecut, printre care și Irina Rimes. Interpreta a împărtășit admiratorilor săi lecțiile pe care le-a însușit în 2020.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Irina a menționat în mesaj că cel mai prețios lucru este timpul, dar mai important ca el sunt oamenii din jur. ,,A fost un pic trist, dar măcar am învățat/înțeles ceva: că există timp liber și că pot să-l folosesc cum vreau eu, că pot să fac multă muzică și să nu mă satur de asta, că dacă sună mama trebuie să răspund orice ar fi, că timpul este cel mai prețios lucru pe care-l avem, că oamenii din jurul tău sunt mai prețioși decât timpul, că orice-am face nu suntem niciodată destul de protejați în fața insuccesului”, a comunicat artista.

Mai mult, Irina a spus că și-a redescoperit prietenii, dar și familia, învățând încă ceva și despre iubire. ,,Am învățat că dacă pierzi o zi nefăcând nimic, nu e neapărat o zi pierdută, mi-am redescoperit balconul, am învățat o limbă nouă, am făcut sport, am ținut dietă, am slăbit, m-am îngrășat, apoi iar am slăbit.

Mi-am redescoperit prietenii, mi-am redescoperit familia, am învățat că iubirea  ,,se întreține” la fel ca mintea, corpul, casa etc. … Și la final/început, mulțumesc ,,Untold” pentru invitație. Dacă termin și încep cu voi, înseamnă ca e un foarte bun început de an, iar 2020 nu a fost chiar așa rău. Te iert, 2020!”, a remarcat cântăreața în mesajul pe care l-a publicat chiar în ultima zi din an.

Anul trecut, Irina Rimes și-a bucurat fanii cu cel de-al treilea album, numit ,,Pastila”, care are piese precum ,,Treci la Nu”, ,,Perfectul Imperfect” etc. Cea mai recentă melodie pe care a lansat-o artista este ,,Your Love”, în colaborare cu interpretul american Cris Cab.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here