Imaginea comentată

1084
0
Foto: Mihai Vengher

Dragi cititori,

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Am inaugurat o nouă rubrică – Imaginea comentată.

Vă reamintim că, săptămânal, vom publica o fotografie sau o altă imagine pe care vă propunem să o comentați. Vă oferim astfel prilejul să vă exercitați puterea Dvs. de imaginație și de duh, știind că publicul nostru este unul dintre cele mai elevate.

Textul, care trebuie să fie cât se poate de scurt, maximum 20 de cuvinte, îl puteți expedia pe adresele: str. Mihai Viteazul 2a, nr. 23, Chișinău, Republica Moldova, tel.: 022 358 567, e-mail: gazetadechisinau@gmail.com și pe pagina web: gazetadechisinau.md

Lunar, cele mai spirituale replici vor fi jurizate de consiliul redacției, iar autorii câștigători vor fi premiați cu un abonament la GdC. În ediția următoare, ultima din acest an, vom face bilanțul concursului.

Publicăm replicile Dvs. în ordinea în care le-am primit. Vă rugăm să păstrați decența și bunul-simț.

gropile
Foto: Mihai Vengher

Aterizare la „Doina”. Doină, doină, tristă pistă,/ niciun Boeing nu rezistă.”, unul de la Ștefan-Vodă.

Coloana infinitului – din cauza Covidului”;

Dacă le-ai sărit pe toate/ De Covid scăpat-ai, frate!/ Sari pe un picior sau două, /Și-ai trecut în „eră” nouă”, Titus Pociumbanu, Ciuciulea, Glodeni.

Gropi de calitate, produs autohton pentru politicanul Dodon”, Simion Baltag, Telenești.

Dacă sapi groapă altuia, măcar fă-o mai adâncă”, Maria Bălan, Pașcani, Criuleni.

Foraj înspre viitorul luminos al țării, condusă de socialiști”, Luminița Gâlcă, Porumbeni, Criuleni.

Am cam început să dăm în gropi”, L.D., Măgdăcești, Criuleni.

Publicăm o altă imagine, pe care vă invităm să o comentați.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT