S. Dimitrov a cucerit „bronzul” la Europene

512
0

Luptătorul de taekwondo WT (versiunea olimpică) Stepan Dimitrov a cucerit pe 10 decembrie a.c., la Sarajevo (Bosnia și Herțegovina), medalia de bronz la Campionatul European pe categorii olimpice. El a evoluat în cântarul de 58 kg, învingând în două partide și în una suferind înfrângere.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Fratele său geamăn, Vadim, a ocupat locul 9, ca și Tatiana Țîmbalari (57 kg), iar Andrei Balan (68 kg) s-a clasat pe locul 5. Toți sportivii sunt antrenați de Vladislav Mazur. De menționat că în perioada 30-31 ianuarie 2021 la Sofia (Bulgaria) va avea loc turneul european de calificare olimpică.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT