S. Dimitrov a cucerit „bronzul” la Europene

745
0

Luptătorul de taekwondo WT (versiunea olimpică) Stepan Dimitrov a cucerit pe 10 decembrie a.c., la Sarajevo (Bosnia și Herțegovina), medalia de bronz la Campionatul European pe categorii olimpice. El a evoluat în cântarul de 58 kg, învingând în două partide și în una suferind înfrângere.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Fratele său geamăn, Vadim, a ocupat locul 9, ca și Tatiana Țîmbalari (57 kg), iar Andrei Balan (68 kg) s-a clasat pe locul 5. Toți sportivii sunt antrenați de Vladislav Mazur. De menționat că în perioada 30-31 ianuarie 2021 la Sofia (Bulgaria) va avea loc turneul european de calificare olimpică.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE