O singură artistă și opt personaje (VIDEO)

732
0

Interpreta Aliona Triboi, în cel mai recent produs muzical pe care l-a lansat, a interpretat mai multe roluri, manifestându-și astfel atât calitățile vocale, cât și cele actoricești. În pandemie a reușit să petreacă mai mult timp cu persoanele apropiate, dar nu a uitat și de admiratorii săi. ,,Ce-i cu tine, lume?” este piesa în al cărei videoclip a creionat mai multe caractere. Și a adresat întrebări sociale, după cum spune ea, care provin din actualitatea timpurilor noastre.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

,,Am vrut să arătăm simbolic mai multe tipuri de femei, categorii sociale, profesii. Femeia în diferite ipostaze. Astfel încât să dăm de înțeles că, dincolo de poziția socială sau de ocupația noastră, avem oricum aceleași probleme, valabile pentru toată lumea”, a spus Aliona Triboi pentru GAZETA de Chișinău.

Artista ne-a comunicat că prin fiecare piesă pe care o lansează încearcă să adreseze întrebări și să răspundă la ele.

,,Ne-am pus niște întrebări care ne preocupă pe toți: lume, ce-i cu tine? Trăim într-un secol alert, în niște vremuri în care de fapt nu reușim să trăim. De aceea ne-am gândit că trebuie să realizăm o piesă pe tema asta”, a declarat interpreta.

Piesa s-a bucurat de succes, fiind apreciată de către iubitorii de muzică. ,,Foarte bun! Bravo, Aliona Triboi! Bravo echipei de creație! Ați arătat o societate întreagă, bogată în caractere și spirit”, a scris un admirator pe o rețea de socializare.

În comentariile la această piesă, pe aceeași rețea de socializare, autoarea textului, Radmila Popovici, a menționat: ,,Mult s-a lăsat așteptat acest produs, dar așteptarea n-a fost în zadar. Felicitări! Sper să placă lumii!”.

Melodia pentru ,,Ce-i cu tine, lume?” a fost compusă de Oleg Baraliuc, iar textul de Radmila Popovici. De producția video s-au ocupat Artiom Țurcan, Eugeniu Răbdău (sunet), și Denis Rusu (scenariu și regie).

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT