O singură artistă și opt personaje (VIDEO)

272
0

Interpreta Aliona Triboi, în cel mai recent produs muzical pe care l-a lansat, a interpretat mai multe roluri, manifestându-și astfel atât calitățile vocale, cât și cele actoricești. În pandemie a reușit să petreacă mai mult timp cu persoanele apropiate, dar nu a uitat și de admiratorii săi. ,,Ce-i cu tine, lume?” este piesa în al cărei videoclip a creionat mai multe caractere. Și a adresat întrebări sociale, după cum spune ea, care provin din actualitatea timpurilor noastre.

,,Am vrut să arătăm simbolic mai multe tipuri de femei, categorii sociale, profesii. Femeia în diferite ipostaze. Astfel încât să dăm de înțeles că, dincolo de poziția socială sau de ocupația noastră, avem oricum aceleași probleme, valabile pentru toată lumea”, a spus Aliona Triboi pentru GAZETA de Chișinău.

Artista ne-a comunicat că prin fiecare piesă pe care o lansează încearcă să adreseze întrebări și să răspundă la ele.

,,Ne-am pus niște întrebări care ne preocupă pe toți: lume, ce-i cu tine? Trăim într-un secol alert, în niște vremuri în care de fapt nu reușim să trăim. De aceea ne-am gândit că trebuie să realizăm o piesă pe tema asta”, a declarat interpreta.

Piesa s-a bucurat de succes, fiind apreciată de către iubitorii de muzică. ,,Foarte bun! Bravo, Aliona Triboi! Bravo echipei de creație! Ați arătat o societate întreagă, bogată în caractere și spirit”, a scris un admirator pe o rețea de socializare.

În comentariile la această piesă, pe aceeași rețea de socializare, autoarea textului, Radmila Popovici, a menționat: ,,Mult s-a lăsat așteptat acest produs, dar așteptarea n-a fost în zadar. Felicitări! Sper să placă lumii!”.

Melodia pentru ,,Ce-i cu tine, lume?” a fost compusă de Oleg Baraliuc, iar textul de Radmila Popovici. De producția video s-au ocupat Artiom Țurcan, Eugeniu Răbdău (sunet), și Denis Rusu (scenariu și regie).

Preluarea textelor de pe pagina www.gazetadechisinau.md pentru formatul online se face în limita a 1.000 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat.

Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Gazeta de Chișinău” și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here