Roșca s-a impus la ITF Antalya

1076
0

Tenismena Andreea Amalia Roşca a cucerit la 6 decembrie a.c., în pereche cu Andreea Prisăcariu, trofeul principal în proba de dublu a turneului ITF de la Antalya, Turcia. Sportivele din România au trecut în finală de conaționala Cristina Dinu şi ucraineanca Viktoria Dema, scor 3-6, 6-4, 10-6.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

De asemenea, A. Roşca (21 de ani) a acces în finala turneului la individual. De menționat că pentru ea titlul obţinut la dublu pe plan internațional este al treilea în tot atâtea weekend-uri consecutive. Turneul a fost dotat cu premii totale de 15 mii de dolari SUA.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT