Roșca s-a impus la ITF Antalya

1307
0

Tenismena Andreea Amalia Roşca a cucerit la 6 decembrie a.c., în pereche cu Andreea Prisăcariu, trofeul principal în proba de dublu a turneului ITF de la Antalya, Turcia. Sportivele din România au trecut în finală de conaționala Cristina Dinu şi ucraineanca Viktoria Dema, scor 3-6, 6-4, 10-6.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

De asemenea, A. Roşca (21 de ani) a acces în finala turneului la individual. De menționat că pentru ea titlul obţinut la dublu pe plan internațional este al treilea în tot atâtea weekend-uri consecutive. Turneul a fost dotat cu premii totale de 15 mii de dolari SUA.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE