Trei decenii dedicate scenei  

1831
0

Iarna a început cu o sărbătoare importantă pentru frații Irina și Anatol Bivol. Mai exact, interpreții au sărbătorit, în prima zi a lui decembrie, treizeci de ani de activitate artistică. Debutul lor a fost marcat de piesa „Florile Dragostei”, îndrăgită de public chiar de la primele acorduri, după cum ne-a declarat Irina.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Contactați de GAZETA de Chișinău, artiștii și-au amintit cu drag de primii pași în industria muzicală, dar și ce reprezintă pentru ei aceste trei decenii de activitate.

Interpretul și compozitorul Anatol Bivol a menționat: „În primul rând, suntem bucuroși că am ajuns, datorită bunului Dumnezeu, la acești 30 de ani de activitate, împreună cu Irina, cu melomanii noștri. Să nu fi fost pandemia, am fi sărbătorit altfel”.

Iar sora acestuia, Irina Bivol, ne-a spus că meseria lor este pe cât de frumoasă pe atât de solicitantă. În toți acești ani, au făcut și anumite sacrificii căci nu tot timpul puteau fi aproape de familie, având programul încărcat, în special de sărbătorile de iarnă.

„Aceasta-i bucuria, fericirea și satisfacția noastră că totuși în acești ani am făcut cu mult drag ceea ce putem face noi mai bine și ceea ce ne place”, ne-a comunicat artista.

Mai mult, aceasta ne-a spus că urmează să lanseze piese noi, însă își dorește să fie o surpriză pentru toată lumea, astfel că nu ne-a dat multe detalii ,,Cu siguranță o să lansăm, pentru că asta-i viața noastră, este aerul pe care îl respirăm și nu putem să nu facem ceva pentru publicul nostru, care ne-a fost alături în toți acești 30 de ani”, a declarat interpreta.

Cântăreața a adresat și un mesaj pentru admiratorii melodiilor fraților Bivol: ,,Multă sănătate, dragii noștri. Vă dorim tot binele din lume, Dumnezeu să vă aibă în pază. Și desigur, tare mult ne dorim ca și în continuare să fiți alături de noi, de muzica noastră, pentru că fără dumneavoastră nu am exista, n-am fi ceea ce suntem. Cu mare drag și recunoștință pentru dumneavoastră!”.

Printre cele mai cunoscute melodii ale fraților Irina și Anatol Bivol se numără: ,,Florile dragostei”, ,,Zurgălăi”, ,,Trenule”, ,,Toamnele”, ,,Ninge”, ,,De ce nu mă iubești?” etc.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE