Evoluție reușită la taekwondo

730
0

Delegația Moldovei a cucerit 9 medalii la Campionatul European rezervat Cluburilor de taekwondo WT (versiunea olimpică), desfășurat în perioada 21-25 noiembrie a.c. la Zagreb, Croația. La ediția a VIII-a a turneului, în categoria de vârstă seniori, frații Vadim (54 kg) și Stepan Dimitrov (58 kg) s-au clasat pe locul II premiant, iar Ana Ciuchitu (67 kg) a obținut medalia de bronz, tustrei fiind antrenați de tehnicianul Vladislav Mazur.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Per total, turneul european intercluburi a întrunit circa 540 de atleți ce reprezintă 119 cluburi de taekwondo WT din 21 de țări.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE