Evoluție reușită la taekwondo

497
0

Delegația Moldovei a cucerit 9 medalii la Campionatul European rezervat Cluburilor de taekwondo WT (versiunea olimpică), desfășurat în perioada 21-25 noiembrie a.c. la Zagreb, Croația. La ediția a VIII-a a turneului, în categoria de vârstă seniori, frații Vadim (54 kg) și Stepan Dimitrov (58 kg) s-au clasat pe locul II premiant, iar Ana Ciuchitu (67 kg) a obținut medalia de bronz, tustrei fiind antrenați de tehnicianul Vladislav Mazur.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Per total, turneul european intercluburi a întrunit circa 540 de atleți ce reprezintă 119 cluburi de taekwondo WT din 21 de țări.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT