Imaginea comentată

1140
0

Dragi cititori,

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Am inaugurat în ediția trecută o nouă rubrică – Imaginea comentată.

Vă reamintim că, săptămânal, vom publica o fotografie sau o altă imagine pe care vă propunem să o comentați. Vă oferim astfel prilejul să vă exercitați puterea Dvs. de imaginație și de duh, știind că publicul nostru este unul dintre cele mai elevate.

Textul, care trebuie să fie cât se poate de scurt, maximum 20 de cuvinte, îl puteți expedia pe adresele: str. Mihai Viteazul 2a, nr. 23, Chișinău, Republica Moldova, tel.: 022 358 567, e-mail: gazetadechisinau@gmail.com și pe pagina web: gazetadechisinau.md

Lunar, cele mai spirituale replici vor fi jurizate de consiliul redacției, iar autorii câștigători vor fi premiați cu un abonament la GdC.

Așadar, iată și primul „cules”. Publicăm replicile Dvs. în ordinea în care le-am primit (am ales doar trufandalele):

Când dreapta nu știe ce face stânga. Igor Nagacevschi,

Chișinău.

Eu sunt nașul vostru, măi oameni buni! Elefterie Lazăr, Hâncești.

Alo-o-o! Etulia?… Anton Dumitriu, Ștefan-Vodă.

Dolce Caravita pe fundalul unor gratii de inox. Anatol Crăciun, Cimișlia.

De ce nu te-am ascultat, Kirilovici?… N-am știut să-nvăț că ouăle politice se păstrează în două kulioace diferite… A. Donos, Chișinău.

Publicăm o altă imagine, pe care vă invităm să o comentați.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE