Imaginea comentată

818
0

Dragi cititori,

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Am inaugurat în ediția trecută o nouă rubrică – Imaginea comentată.

Vă reamintim că, săptămânal, vom publica o fotografie sau o altă imagine pe care vă propunem să o comentați. Vă oferim astfel prilejul să vă exercitați puterea Dvs. de imaginație și de duh, știind că publicul nostru este unul dintre cele mai elevate.

Textul, care trebuie să fie cât se poate de scurt, maximum 20 de cuvinte, îl puteți expedia pe adresele: str. Mihai Viteazul 2a, nr. 23, Chișinău, Republica Moldova, tel.: 022 358 567, e-mail: gazetadechisinau@gmail.com și pe pagina web: gazetadechisinau.md

Lunar, cele mai spirituale replici vor fi jurizate de consiliul redacției, iar autorii câștigători vor fi premiați cu un abonament la GdC.

Așadar, iată și primul „cules”. Publicăm replicile Dvs. în ordinea în care le-am primit (am ales doar trufandalele):

Când dreapta nu știe ce face stânga. Igor Nagacevschi,

Chișinău.

Eu sunt nașul vostru, măi oameni buni! Elefterie Lazăr, Hâncești.

Alo-o-o! Etulia?… Anton Dumitriu, Ștefan-Vodă.

Dolce Caravita pe fundalul unor gratii de inox. Anatol Crăciun, Cimișlia.

De ce nu te-am ascultat, Kirilovici?… N-am știut să-nvăț că ouăle politice se păstrează în două kulioace diferite… A. Donos, Chișinău.

Publicăm o altă imagine, pe care vă invităm să o comentați.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here