Autostrada Unirii: trei oferte pentru a reactualiza studiul de fezabilitate

1941
0

Trei firme de specialitate au depus oferte pentru reactualizarea studiului de fezabilitate, necesar construirii segmentului Târgu Neamț – Iași – Ungheni, un tronson cu o lungime de 100 de km, care face parte din autostrada Unirii A8. Compania de Drumuri evaluează cele trei oferte și va anunța câștigătorul în ianuarie.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

După semnarea contractului, termenul pentru realizarea documentației este de 25 de luni. Pentru tronsonul de 200 de km dintre Târgu Mureș și Târgu Neamț, parte din A8, reactualizarea studiului de fezabilitate este în derulare și ar trebui finalizat în a doua parte a anului viitor.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE