Autostrada Unirii: trei oferte pentru a reactualiza studiul de fezabilitate

229
0

Trei firme de specialitate au depus oferte pentru reactualizarea studiului de fezabilitate, necesar construirii segmentului Târgu Neamț – Iași – Ungheni, un tronson cu o lungime de 100 de km, care face parte din autostrada Unirii A8. Compania de Drumuri evaluează cele trei oferte și va anunța câștigătorul în ianuarie.

După semnarea contractului, termenul pentru realizarea documentației este de 25 de luni. Pentru tronsonul de 200 de km dintre Târgu Mureș și Târgu Neamț, parte din A8, reactualizarea studiului de fezabilitate este în derulare și ar trebui finalizat în a doua parte a anului viitor.

Preluarea textelor de pe pagina www.gazetadechisinau.md pentru formatul online se face în limita a 1.000 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat.

Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Gazeta de Chișinău” și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here