Dodon-пугало despre măsuri covid din viitor

671
0

Maia Sandu va lua exemplul Uniunii Europene și va închide din nou economia, școlile și grădinițele pentru câteva luni”. De fapt, închiderea de școli, grădinițe și blocarea economiei au fost decise în martie 2020 de guvernul lui Dodon. Are probleme de memorie (p)rezidentul. Oare nu ține minte comandantul suprem Dodon că a dispus introducerea armatei înarmate în orașe să lupte cu covidul?

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Și cum să reproșezi cuiva ceea ce încă nu s-a întâmplat și nimeni nici nu are astfel de porniri, când uiți de propriile isprăvi, întâmplate și dispuse de Dodon?

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here