,,Versurile care vin din suflet se compun ușor”

571
0

Luna septembrie este, se pare, de bun augur pentru artiștii noștri. Interpreta Dana Markitan alături de soțul său, acordeonistul Radu Zaplitnîi, omagiază viața printr-o nouă producție muzicală – „Odă vieții”, lansată pe 10 septembrie. Melodia relevă gratitudinea față de lucrătorii medicali.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Interpreta ne-a spus că piesa reprezintă o părere despre tot ce se întâmplă acum, exprimată prin muzică și video. Mai mult, este dedicată doctoriilor care s-au aflat și se află mereu în primă linie de luptă pentru viețile oamenilor.

,,Este un mesaj muzical pentru toți, pentru că fiecare secundă a vieții trebuie trăită pozitiv, cu gânduri bune, pace și respect între oameni. Trebuie să fim atenți cum gândim. Tot ce avem în minte se materializează mai devreme sau mai târziu, deci gânduri bune să avem”, a declarat Dana Markitan pentru GAZETA de Chișinău.

Radu Zaplitnîi a compus muzica după ce a scris versurile împreună cu Dana. ,,Versurile care vin din suflet se compun ușor”, a menționat interpreta.

,,Este un mod artistic de a le mulțumi doctorilor, care dintotdeauna au stat și stau la straja sănătății noastre, dar și un mesaj subtil de a învăța lumea să gândească pozitiv în orice situație, chiar dacă uneori i se pare imposibil. Un zâmbet, un cuvânt bun, o încurajare la momentul potrivit ne dau energia tămăduitoare necesară fiecăruia dintre noi. Cu ajutorul lui Kayfoz Production, Oleg Oz și al echipei de filmat, am reușit să explicăm mai bine mesajul nostru adresat omenirii. Ne bucurăm pentru că gândul nostru a căpătat această formă finală prin prisma textului, melodiei, imaginii video, culorii, naturii”, a declarat Radu Zaplitnîi.

Pentru că traversăm perioade mai dificile, interpreta Dana Markitan le-a adresat admiratorilor săi câteva cuvinte de încurajare: ,,Iubiți ce aveți și fiți mereu corecți, onești cu cei ce vă înconjoară. Fiți activi și harnici, ajutați și credeți în bine”.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here