Prima dragoste e totdeauna ultima

1417
0

Iubim o singură dată în viață: prima oară. Celelalte iubiri vor veni ca o completare a celei dintâi. Tot pe prima ta dragoste o vei căuta și-n celelalte iubiri, pe care le vei imagina. O vei visa mereu, vei fi condamnat să dai întruna de ea, chiar dacă ți se va părea că ai găsit o altă făptură pe care s-o iubești la fel de mult sau – ademeniri, amăgiri, năzăriri! – și mai mult. Dacă acel sentiment dintâi a fost unul adevărat, nu-ți mai revii niciodată.
— Predestinul?
— Se poate spune și așa. Ți se întâmplă să faci cunoștință cu o persoană pe care îți dai – paradoxal – seama că ai iubit-o cu mult mai înainte de a o ști, că ai așteptat-o toată viața, că ți s-a arătat în vise anterioare clipei când vi s-au intersectat destinele, fără să realizezi prea bine, de fapt, că ai zărit în privirile, în zâmbetele, în șoaptele acesteia doar fragmente, urme, scânteieri din tot ce înseamnă pentru tine ea, prima și unica ta iubire.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Cartea poate fi procurată în librăriile Bestseller din Chișinău:

1) Centru: str. Pușkin 35 (intersecție cu str. Alexandru cel Bun). Tel.: 068-799-033.

2) Telecentru: str. Drumul Viilor 36/1 (în spatele Televiziunii Moldova 1). Tel.: 022-993-992.

Cartea poate fi comandată online pe www.bestseller.md.

P

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE