Fata cu vise alb-negru

1456
0

Descriere: Cum e să trăiești între alb și negru?  

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Mia este o pianistă remarcabilă. Toți îi prevăd un viitor frumos până în ziua în care dispare fără nicio urmă, în drum spre casă. Timp de 24 de ani nimeni nu o poate găsi. Ce s-a întâmplat? Poate fi elucidat adevărul prin intermediul unor vise? Și chiar dacă acestea apar la o tânără detectivă aflată abia la început de cale?

O viață blocată între vis și realitate, un mister pierdut în timp, un roman ce îți taie răsuflarea și ne obligă să ne întrebăm cine sunt cu adevărat oamenii din jurul nostru.

Despre Autoare: Andreea Russo este autoarea generației sale. Îşi scrie cărțile la calculator și telefonul mobil. Comunică pe Facebook cu cititorii săi pentru a afla părerea și așteptările lor. Cartea sa de debut „Amintiri din viitor” a fost premiată la Salonul Internațional de Carte pentru Copii și Tineret din Chișinău, ediția a XX-a. În 2016, a lansat și romanul „Fata cu vise alb-negru” (2016). 

Își face studiile la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, Facultatea de Film.

P

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE