Ritmul sufletului, măsurat în ani lumină

479
0

Luna august, laitmotivul unei piese de ,,The Motans”, de data aceasta este luna în care au loc mai multe realizări profesionale ale formației. ,,Știi că pentru mine, inima ta se măsoară în ani lumină”, este un vers desprins din textul piesei ,,Ani Lumină” lansată oficial de către ,,The Motans”.

Piesa ,,Ani Lumină” este cunoscută publicului de ceva timp, însă lansarea oficială a avut loc pe 11 august curent. Contactat de GAZETA de Chișinău, solistul trupei ,,The Motans”, Denis Roabeș, ne-a mărturisit că melodia ,,Ani Lumină” încheie cel mai nou album, intitulat ,,My Rhythm&Soul”.

,,Ani Lumină e o piesă care aștepta demult pe raft, și acum a venit și rândul ei să fie lansată, să încheie cel de-al doilea album ,,The Motans” care va apărea în zilele următoare. E o piesă dragă mie pe care fanii ,,The Motans” o cunoșteau deja, ea fiind pe YouTube încă din decembrie 2017, în cadrul unui live session”, a declarat Denis Roabeș.

Din discuția cu Denis am aflat mai multe detalii despre partea tehnică și vizuală a producției, de asemenea, ne-a spus că va veni cu ceva nou în toamnă.

,,Ca întotdeauna, textul îmi aparține, iar pe partea muzicală am lucrat inclusiv cu o parte dintre băieții din trupa cu care cânt pe scenă. Lyric video-ul piesei este unul special, care mie-mi place mult, fiind prima colaborare în acest sens cu artistul vizual care se ocupă și de pagina mea de Instagram, Doru Boancă (Miu Graphics). Sper să vă placă, să vă bucurați de ea și de întregul album ,,My Rhythm&Soul”! Iar pentru toamnă pregătesc ceva foarte interesant!”, ne-a împărtășit interpretul Denis Roabeș.

,,Ani Lumină” i-a mulțumit pe admiratorii ,,The Motans”, fapt observat în comentariile de pe platforma unde a fost lansată piesa. Producția a ajuns la aproape două sute de mii de vizualizări.

De ani buni, trupa ,,The Motans” a reușit să câștige și admirația publicului din România. Iar până în prezent a realizat colaborări cu artiști precum: Delia, Irina Rimes, Inna, Alina Eremia ș.a. Cel de-al doilea album ,,The Motans” – My Rhythm&Soul, a fost lansat pe 13 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here