Cu melodii bune ,,Totul va fi bine”

966
0

Deși pandemia a contramandat activitatea artiștilor, unii interpreți și-au bucurat admiratorii cu noi producții muzicale. De curând, Cornelia Ștefăneț a interpretat în premieră melodia „Totul va fi bine”, despre care a scris că este diferită de toate pe care le-a lansat până acum.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Contactată de GAZETA de Chișinău, Cornelia Ștefăneț ne-a relatat despre noua sa piesă și despre ce a mai făcut în ultima vreme. Am aflat că piesa „Totul va fi bine” va avea și un videoclip potrivit perioadei estivale.

„Urmează să am filmări de videoclip pentru cea mai nouă piesă de muzică ușoară «Totul va fi bine». O să fie ceva foarte ușor, de vară, cu multe zâmbete, dans și bună dispoziție”, ne-a comunicat interpreta.

Activitatea profesională a Corneliei Ștefăneț cuprinde mai multe componente. Pe lângă statutul de interpretă, îl mai are și pe cel de pedagog. Iar pe timp de pandemie, după cum ne-a spus chiar ea, a reușit să practice mai mult activitatea didactică.

„Am aprofundat activitatea mea de profesoară de canto. Am eleve cu care mă mândresc și la care deja văd și aud rezultate care nu pot decât să mă bucure”, ne-a mărturisit Cornelia.

În altă ordine de idei, interpreta ne-a comunicat că nu știe ce așteptări să aibă de la următoarele luni ale anului, dar are aspirații pentru anul viitor.

,,Sper ca în 2021 să uităm de toate greutățile din 2020 și să revenim la viața normală artistică, și nu numai, de odinioară. Tuturor le doresc multă sănătate și doar gânduri bune de la mine. Putere, răbdare, înțelepciune de a trece cu bine și cu capul sus peste acest impas!”, ne-a declarat Cornelia Ștefăneț.

Interpreta Cornelia Ștefăneț a fost membră a trupei ,,Millenium”, iar actualmente este solista formației ,,Ethno Republic”.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE