Moldova deschide sezonul de fotbal pe plajă

1178
0
Foto: fmf.md

Republica Moldova va găzdui, în perioada 19-23 august curent, prima competiție majoră internațională la fotbal pe plajă după pauza cauzată de pandemia COVID-19.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Decizia a fost luată la o ședință desfășurată online de un grup de lucru al Organizației Mondiale de Fotbal pe Plajă (Beach Soccer Worldwide – BSWW). Astfel, meciurile din cadrul Euro Beach Soccer League, Divizia B, vor avea loc pe noul stadion cu teren de nisip din Parcul „La Izvor” din capitală. Arena urmează să fie dată în exploatare la sfârșitul lunii iulie 2020.

La acest turneu vor participa 16 selecționate repartizate în 4 grupe, câștigătoarele din cadrul cărora vor promova în eșalonul de elită al fotbalului pe plajă european.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE