Moldova deschide sezonul de fotbal pe plajă

139
0
Foto: fmf.md

Republica Moldova va găzdui, în perioada 19-23 august curent, prima competiție majoră internațională la fotbal pe plajă după pauza cauzată de pandemia COVID-19.

Decizia a fost luată la o ședință desfășurată online de un grup de lucru al Organizației Mondiale de Fotbal pe Plajă (Beach Soccer Worldwide – BSWW). Astfel, meciurile din cadrul Euro Beach Soccer League, Divizia B, vor avea loc pe noul stadion cu teren de nisip din Parcul „La Izvor” din capitală. Arena urmează să fie dată în exploatare la sfârșitul lunii iulie 2020.

La acest turneu vor participa 16 selecționate repartizate în 4 grupe, câștigătoarele din cadrul cărora vor promova în eșalonul de elită al fotbalului pe plajă european.

Preluarea textelor de pe pagina www.gazetadechisinau.md pentru formatul online se face în limita a 1.000 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat.

Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Gazeta de Chișinău” și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here