Moldova deschide sezonul de fotbal pe plajă

952
0
Foto: fmf.md

Republica Moldova va găzdui, în perioada 19-23 august curent, prima competiție majoră internațională la fotbal pe plajă după pauza cauzată de pandemia COVID-19.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Decizia a fost luată la o ședință desfășurată online de un grup de lucru al Organizației Mondiale de Fotbal pe Plajă (Beach Soccer Worldwide – BSWW). Astfel, meciurile din cadrul Euro Beach Soccer League, Divizia B, vor avea loc pe noul stadion cu teren de nisip din Parcul „La Izvor” din capitală. Arena urmează să fie dată în exploatare la sfârșitul lunii iulie 2020.

La acest turneu vor participa 16 selecționate repartizate în 4 grupe, câștigătoarele din cadrul cărora vor promova în eșalonul de elită al fotbalului pe plajă european.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT