Leila Adamean și-a cumpărat casă de un miliard după ce a asistat nașterea lui Kabaeva

1741
0

Leila Adamean, obstetrician-ginecolog principal la Ministerul sănătății din Rusia, și fiica sa dețin în centrul Moscovei o locuință de lux având o valoare de peste un miliard de ruble. Această proprietate imobiliară ea a cumpărat-o tocmai în perioada când Alina Kabaeva, campioană olimpică la gimnastică artistică și deputată în Duma rusă, a fost gravidă și a născut într-un centru medical din Moscova sub supravegherea lui Adamean.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Sursa The Insider, care a publicat un articol despre averea imobiliară a celebrei moașe, menționează că nici Adamean, nici fiica acesteia nu au avut venituri care să justifice această achiziție. În anul 2018, veniturile oficiale ale Leilei Adamean au constituit 32 de milioane 750 de mii de ruble, adică de 25 de ori mai puțin decât valoarea locuinței din strada Bolșaia Iakimanka.

Contactată de The Insider, Adamean a refuzat să comenteze informațiile din presă și nu a răspuns la întrebarea dacă achiziția acestei case are vreo legătură cu Alina Kabaeva.

Despre faptul că deputata urmează să nască a anunțat anul trecut ziarul „Moskovski Komsomoleț”, însă peste puțin timp redacția a șters articolul de pe site.

Faptul a fost consemnat și de ziaristul de investigație Serghei Kanev, care a scris că A. Kabaeva „a născut doi băieței”, la 7 mai 2019, la Centrul național „Kulakov”, unde lucrează Leila Adamean. Kanev afirmă că, înainte de naștere, agenți ai Serviciului federal de pază au alungat din secția nașteri jumătate din personal. Nașterea a fost asistată de un celebru medic italian, secundat de acad. Ghennadi Suhih, directorul Centrului.

Anul trecut, mass-media internațională a publicat mai multe articole în care se specula că tatăl acestor copii ar fi președintele rus, Vladimir Putin. Kremlinul nu a comentat aceste „zvonuri”, însă peste două săptămâni de la naștere, la 23 mai 2019, Putin a decorat-o pe Leila Adamean cu ordinul „Za zaslughi pered Otecestvom” de gr. II.

După radiosvoboda.org

https://www.svoboda.org/a/30726437.html

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE