Flori de dragoste, antidot în pandemie

1170
0

Interpreta Mariana Mihăilă a lansat de curând piesa ,,Florile și dragostea”. Producția video a fost realizată de videograful Dumitru Cecan, melodia e semnată de Ian Raiburg, orchestrația și mastering-ul – de Ivan Linkovskii, iar textul îi aparține chiar ei.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Contactată de GAZETA de Chișinău, Mariana Mihăilă ne-a mărturisit mai multe despre noua sa producție muzicală și despre alte proiecte. ,,De ce florile și dragostea? Pentru că ele sunt strâns legate – niciodată un om care nu te iubește, care nu ține la tine sau nu te respectă, nu-ți va dărui flori. Întotdeauna florile sunt dăruite dintr-un sentiment de afecțiune”, a declarat interpreta.

Videoclipul întrunește secvențe filmate anul trecut, remarcându-se prin naturalețea reacțiilor. Cadrele surprinse sunt momente reale din viața protagoniștilor și a interpretei. ,,Surpriza videoclipului e la final, când băiețelul meu mă întâmpină la aeroport. E un caz real, anul trecut, când veneam de la un concert dat la Londra în fața diasporei noastre, el a alergat la mine cu un buchețel de lalele. Mi-a făcut soțul o surpriză și a aranjat să fie filmat momentul, însă eu să nu știu nimic ca să am emoții firești”, ne-a comunicat cântăreața.

 

Din cauza pandemiei evenimentele publice au fost anulate, în schimb Mariana Mihăilă a găsit o alternativă de a fi aproape de fanii ei: ,,Am început să fac surprize omagiaților cu dedicații muzicale personalizate, cu filmulețe aniversare constituite din poze de familie și mesaje de felicitare. De asemenea, și surprize muzicale acasă, împreună cu instrumentiști care mă acompaniază”.

Pentru a doua jumătate a anului 2020, Mariana Mihăilă planifică să reia un proiect televizat. ,,De asemenea, intenționez să mai fac un videoclip și să-mi bucur fanii cu un nou produs muzical în stilul piesei ,,Lalele”, ne-a spus interpreta.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE