Zile senine, marca ,,Akord”

662
0

Formația „Acord” dă tonul verii cu o nouă piesă muzicală, intitulată ,,Strada zilelor senine”. Piesa a fost lansată luni, 29 iunie, însoțită de un videoclip care a atras deja admirația internauților. ,,Să aduci soare în sufletele oamenilor prin muzică, dans, literatură, pictură este un dar. O piesă cu vibrații pozitive…”, scrie o admiratoare a trupei, pe o platformă muzicală.

Single-ul a fost lansat din dorința de a dărui melomanilor o doză proaspătă de optimism și entuziasm pentru o viață mai frumoasă, conform echipei de producție. ,,Prin intermediul acestei piese, „Akord” vrea să readucă soarele pe străzile înnorate de efectul nedoritei pandemii. Să le dorim succes pentru că îl merită, deoarece ,,Strada zilelor senine” vine pe valul crescând al precedentelor realizări muzicale”, informează „Fabrica de hituri”.

,,Producția video te prinde ca un film bun de privit și îți dorești să se repete. Ne-am uitat la clip, înaintea lansării, de vreo zece ori la rând. Nu reușeam, împreună cu Eduard, nicidecum să găsim la noi vreun cusur ceva, deoarece ne apăreau permanent în față cele cinci fete focoase și senzuale”, a declarat solistul Igor Sîrbu.

Producția muzicală aparține lui Eugen Doibani, care a realizat instrumentalul pe linia melodică compusă de Iurie Bădicu, Eduard Malareu, Igor Sîrbu și Eugen Doibani, textul piesei fiind semnat de Iurie Bădicu.

Formația „Acord” este prezentă pe scena de muzică ușoară autohtonă din anul 2006, iar din toamna anului 2019 s-a relansat într-o nouă formulă, astfel solistului Igor Sîrbu i s-a alăturat Eduard Malareu.
Octavian GRAUR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here