Probe noi în programul Europenelor 2022

144
0
Foto: doarvolei.ro

Programul ediției a II-a a Campionatelor Europene, ce se vor desfășura în perioada 11-21 august 2022 la Munchen, Germania, se va completa cu patru discipline sportive: volei pe plajă, ping-pong, escaladă și canoe sprint. Acestea se vor alătura probelor de atletism, ciclism, gimnastică, canotaj şi triatlon. Voleiul pe plajă va fi reprezentat de câte 32 de echipe la masculin şi feminin, cu un total de 128 de jucători. Ediția inaugurală a Campionatelor Europene multisport s-a derulat în 2018 la Glasgow, Marea Britanie.

Preluarea textelor de pe pagina www.gazetadechisinau.md pentru formatul online se face în limita a 1.000 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat.

Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Gazeta de Chișinău” și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here