Probe noi în programul Europenelor 2022

1067
0
Foto: doarvolei.ro

Programul ediției a II-a a Campionatelor Europene, ce se vor desfășura în perioada 11-21 august 2022 la Munchen, Germania, se va completa cu patru discipline sportive: volei pe plajă, ping-pong, escaladă și canoe sprint. Acestea se vor alătura probelor de atletism, ciclism, gimnastică, canotaj şi triatlon. Voleiul pe plajă va fi reprezentat de câte 32 de echipe la masculin şi feminin, cu un total de 128 de jucători. Ediția inaugurală a Campionatelor Europene multisport s-a derulat în 2018 la Glasgow, Marea Britanie.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE