GAZETA de Chișinău a devenit membru al Asociației Presei Independente

819
0

Astăzi, 19 iunie 2020, la Adunarea Generală a Membrilor Asociației Presei Independente, publicația „Gazeta de Chișinău”, prin votarea unanimă a membrilor API, a intrat în componența Asociației.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

GAZETA de Chișinău este un săptămânal social-politic și de atitudine, care apare din 31 ianuarie 2020.

Asociaţia Presei Independente este o asociaţie obştească, constituită pentru a susţine mijloacele de informare în masă neafiliate politic.

API este una din cele mai importante organizaţii mass-media din Republica Moldova care promovează şi oferă asistenţă presei independente. API este apreciată pentru campaniile media în diferite domenii de interes public, acţiunile de advocacy pentru dezvoltarea mass-media, de apărare a libertăţii de exprimare, accesului la informaţie, de promovare a autoreglementării jurnalistice etc.

 

 

 

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT