GAZETA de Chișinău a devenit membru al Asociației Presei Independente

1077
0

Astăzi, 19 iunie 2020, la Adunarea Generală a Membrilor Asociației Presei Independente, publicația „Gazeta de Chișinău”, prin votarea unanimă a membrilor API, a intrat în componența Asociației.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

GAZETA de Chișinău este un săptămânal social-politic și de atitudine, care apare din 31 ianuarie 2020.

Asociaţia Presei Independente este o asociaţie obştească, constituită pentru a susţine mijloacele de informare în masă neafiliate politic.

API este una din cele mai importante organizaţii mass-media din Republica Moldova care promovează şi oferă asistenţă presei independente. API este apreciată pentru campaniile media în diferite domenii de interes public, acţiunile de advocacy pentru dezvoltarea mass-media, de apărare a libertăţii de exprimare, accesului la informaţie, de promovare a autoreglementării jurnalistice etc.

 

 

 

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE