Rugby-ul revine în forță

829
0
Foto: agerpres.ro

O afluenţă record de spectatori, nemaiîntâlnită în ultimii 15 ani, a fost înregistrată în Noua Zeelandă: peste 43 000 de microbiști au asistat, fără nicio restricție legată de pandemie, la un meci desfășurat pe 14 iunie a.c. în cadrul Super Rugby Aotearoa. Astfel, pe Eden Park, echipa gazdă Blues Auckland s-a impus în faţa formației Hurricanes Wellington, scor 30-20. De remarcat că Noua Zeelandă este o ţară de cinci milioane de locuitori care a ridicat ultimele restricţii impuse cu ocazia pandemiei, așa că îmbrățișările și strângerile de mână au fost permise și în timpul meciului.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE