Rugby-ul revine în forță

212
0
Foto: agerpres.ro

O afluenţă record de spectatori, nemaiîntâlnită în ultimii 15 ani, a fost înregistrată în Noua Zeelandă: peste 43 000 de microbiști au asistat, fără nicio restricție legată de pandemie, la un meci desfășurat pe 14 iunie a.c. în cadrul Super Rugby Aotearoa. Astfel, pe Eden Park, echipa gazdă Blues Auckland s-a impus în faţa formației Hurricanes Wellington, scor 30-20. De remarcat că Noua Zeelandă este o ţară de cinci milioane de locuitori care a ridicat ultimele restricţii impuse cu ocazia pandemiei, așa că îmbrățișările și strângerile de mână au fost permise și în timpul meciului.

Preluarea textelor de pe pagina www.gazetadechisinau.md pentru formatul online se face în limita a 1.000 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat.

Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Gazeta de Chișinău” și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here