Formula 1 revine în circuit

344
0
Sursa: sport-onthebox.com
Sursa: sport-onthebox.com

Primele două curse de Formula 1 din acest sezon se vor desfășura la 5 şi 12 iulie, fiind găzduite de Circuitul Red Bull Ring din Spielberg: Marele Premiu al Austriei și, respectiv, Marele Premiu al landului Steiermark (Styria, Austria). Iar pe 2 și 9 august se vor derula Marele Premiu al Marii Britanii, respectiv, Marele Premiu al celei de-a 70-a aniversări a Formulei 1, găzduite de Circuitul Silverstone. De asemenea, în cadrul Campionatului Mondial de Formula 1, pe 19 iulie va avea loc Marele Premiu al Ungariei, pe circuitul Hungaroring, iar pe 16 august, 30 august și 6 septembrie vor fi organizate curse din „Marele Circ” în Spania, Belgia şi, respectiv, Italia.

Preluarea textelor de pe pagina www.gazetadechisinau.md pentru formatul online se face în limita a 1.000 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat.

Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Gazeta de Chișinău” și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here