Formula 1 revine în circuit

902
0
Sursa: sport-onthebox.com
Sursa: sport-onthebox.com

Primele două curse de Formula 1 din acest sezon se vor desfășura la 5 şi 12 iulie, fiind găzduite de Circuitul Red Bull Ring din Spielberg: Marele Premiu al Austriei și, respectiv, Marele Premiu al landului Steiermark (Styria, Austria). Iar pe 2 și 9 august se vor derula Marele Premiu al Marii Britanii, respectiv, Marele Premiu al celei de-a 70-a aniversări a Formulei 1, găzduite de Circuitul Silverstone. De asemenea, în cadrul Campionatului Mondial de Formula 1, pe 19 iulie va avea loc Marele Premiu al Ungariei, pe circuitul Hungaroring, iar pe 16 august, 30 august și 6 septembrie vor fi organizate curse din „Marele Circ” în Spania, Belgia şi, respectiv, Italia.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE