Instituții publice, în carantină

1030
0

Pretura Buiucani, Direcția locativ-comunală și amenajare și Direcția generală economie, reforme și relații patrimoniale ale Primăriei Chișinău sunt în carantină din cauza infecției Covid-19. În fiecare din aceste instituții a fost depistat câte un caz de infecție cu Covid-19, a spus pentru GAZETA de Chișinău ofițerul de presă al Primăriei Chișinău, Vasile Chirilescu.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Tot azi, și Judecătoria Chișinău, sediul Centru, a anunțat că se află în carantină din cauza depistării unui caz de infectare cu Covid-19.

Conform unei dispoziții emise la 4 iunie curent, Judecătoria Chișinău, sediul Centru, anunță un regim special de activitate, în vederea prevenirii răspândirii infecției respiratorii cauzate de virusul Covid-19.

Astfel, se instituie un regim special, limitat, de desfășurare a ședințelor de judecată, în cadrul Judecătoriei Chișinău, sediul Centru. Se vor examina cauzele care, conform actului normativ autohton, se judecă fără participarea părților, precum și cauzele în care părțile au solicitat instanței judecătorești examinarea în lipsa lor.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE