Instituții publice, în carantină

862
0

Pretura Buiucani, Direcția locativ-comunală și amenajare și Direcția generală economie, reforme și relații patrimoniale ale Primăriei Chișinău sunt în carantină din cauza infecției Covid-19. În fiecare din aceste instituții a fost depistat câte un caz de infecție cu Covid-19, a spus pentru GAZETA de Chișinău ofițerul de presă al Primăriei Chișinău, Vasile Chirilescu.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Tot azi, și Judecătoria Chișinău, sediul Centru, a anunțat că se află în carantină din cauza depistării unui caz de infectare cu Covid-19.

Conform unei dispoziții emise la 4 iunie curent, Judecătoria Chișinău, sediul Centru, anunță un regim special de activitate, în vederea prevenirii răspândirii infecției respiratorii cauzate de virusul Covid-19.

Astfel, se instituie un regim special, limitat, de desfășurare a ședințelor de judecată, în cadrul Judecătoriei Chișinău, sediul Centru. Se vor examina cauzele care, conform actului normativ autohton, se judecă fără participarea părților, precum și cauzele în care părțile au solicitat instanței judecătorești examinarea în lipsa lor.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT