Piața auto a scăzut cu 50%

916
0
Imagine simbol, sursa: http://global.chinadaily.com.cn/
Imagine simbol, sursa: http://global.chinadaily.com.cn/

Calculele au fost făcute publice de expertul economic Veaceslav Ioniță. Potrivit acestuia, piața auto din Republica Moldova a scăzut cu aproximativ 50% în lunile martie-aprilie. „Dacă anul trecut în această perioadă au fost înregistrate 5.080 de automobile, atunci în acest an numărul lor a scăzut până la 2.800 de automobile. Vânzările oficiale s-au redus cu 350 de milioane de lei, de la 910 milioane în martie 2019 la 590 de milioane în martie 2020. În aprilie, vânzările oficiale s-au redus cu încă 350 de milioane de lei.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE