O frescă uriașă, dedicată lui Ayrton Senna

817
0
Sursa foto: otempo.com.br
Sursa foto: otempo.com.br

Circuitul de la Interlagos (Marele Premiu al Braziliei) a sărbătorit pe 12 mai curent împlinirea a 80 de ani de la înfiinţarea sa, instalând o frescă uriaşă dedicată lui Ayrton Senna, legendarul pilot brazilian de Formula 1, triplu campion mondial, decedat în 1994 într-un accident produs pe circuitul de la Imola (Italia). Pictura a fost realizată de artistul popular Eduardo Kobra; ea are o înălțime de 27 de metri și aniversează victoria obţinută într-un stil magistral de Senna în 1991 pe pista de lângă Sao Paulo.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE