China și-a adjudecat Cupa Națiunilor la șah

644
0
chess.com
chess.com

Reprezentativa Chinei a câştigat Cupa Naţiunilor la şah, desfășurată în format online, după ce a remizat în finală cu echipa SUA, scor 2-2. Potrivit regulamentului, în caz de egalitate este declarată învingătoare formația ce s-a impus în faza regulată a competiţiei, în care China a acumulat 17 puncte, fiind urmată de SUA și Europa (câte 13 p.), Rusia, India şi „Restul Lumii”.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT
Arne Bänsch / Global Look Press
Arne Bänsch / Global Look Press

Titlul de Cel mai bun jucător al turneului a revenit americanului Fabiano Caruana, care a învins în şase partide, remizând în trei. În conformitate cu regulamentul, durata meciurilor nu a depășit 25 de minute, cu 10 secunde suplimentare pentru fiecare mutare.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT