China și-a adjudecat Cupa Națiunilor la șah

877
0
chess.com
chess.com

Reprezentativa Chinei a câştigat Cupa Naţiunilor la şah, desfășurată în format online, după ce a remizat în finală cu echipa SUA, scor 2-2. Potrivit regulamentului, în caz de egalitate este declarată învingătoare formația ce s-a impus în faza regulată a competiţiei, în care China a acumulat 17 puncte, fiind urmată de SUA și Europa (câte 13 p.), Rusia, India şi „Restul Lumii”.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE
Arne Bänsch / Global Look Press
Arne Bänsch / Global Look Press

Titlul de Cel mai bun jucător al turneului a revenit americanului Fabiano Caruana, care a învins în şase partide, remizând în trei. În conformitate cu regulamentul, durata meciurilor nu a depășit 25 de minute, cu 10 secunde suplimentare pentru fiecare mutare.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE