Noul stadion, cu ecran multimedia

956
0
Foto: beachsoccer. md
Foto: beachsoccer. md

Un ecran multimedia va fi instalat la noul Stadion de fotbal pe plajă FMF ce se construiește în Parcul „La Izvor”, sectorul Buiucani al capitalei. Dimensiunile instalației video vor fi de minimum 5×3 metri. Stadionul va găzdui competiții internaționale și locale de fotbal pe plajă, precum și alte manifestări sportive și culturale, desfășurate pe parcursul întregului an (minifotbal, tenis de câmp, volei pe plajă, jocuri destinate copiilor ș.a.), urmând să fie dat în exploatare la mijlocul lunii august a.c.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE