Citiți în ediția de vineri, 15 mai

840
0

În ediția de vineri, 15 mai, a GAZETEI de Chișinău citiți despre standardele duble ale Chișinăului: „În fiecare an, de 9 mai, centrul Chișinăului se transformă într-o zonă în care răbufnește putinismul în forma sa cea mai agresivă”.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

SĂNĂTATE: Despre starea de urgență de sănătate publică

POLITICĂ: PAS și PPDA. Reproșuri și ironii

ECONOMIE: Interconectarea energetică cu România, între vorbe și fapte

REPORTAJ: La Cârnățeni apele s-au retras, iar nevoile au rămas

HARTA LUMII: Cincinalul ecologic

A-POLITICE: Sindromul cetăţii asediate

COMENTARIUL ECONOMISTULUI: Curtea Constituțională a mai oferit guvernării o șansă de corectare

CULTURĂ: „Cea mai importantă pentru mine e libertatea”

INTERVIU cu pictorița Valentina Brâncoveanu

SPORT: Fotbalul basarabean în interbelic (I)

Ediția tipărită a GAZETEI de Chișinău, nr. 16, o găsiți în chioșcurile Moldpresa și oficiile poștale din Republica Moldova.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE