Citiți în ediția de vineri, 15 mai

613
0

În ediția de vineri, 15 mai, a GAZETEI de Chișinău citiți despre standardele duble ale Chișinăului: „În fiecare an, de 9 mai, centrul Chișinăului se transformă într-o zonă în care răbufnește putinismul în forma sa cea mai agresivă”.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

SĂNĂTATE: Despre starea de urgență de sănătate publică

POLITICĂ: PAS și PPDA. Reproșuri și ironii

ECONOMIE: Interconectarea energetică cu România, între vorbe și fapte

REPORTAJ: La Cârnățeni apele s-au retras, iar nevoile au rămas

HARTA LUMII: Cincinalul ecologic

A-POLITICE: Sindromul cetăţii asediate

COMENTARIUL ECONOMISTULUI: Curtea Constituțională a mai oferit guvernării o șansă de corectare

CULTURĂ: „Cea mai importantă pentru mine e libertatea”

INTERVIU cu pictorița Valentina Brâncoveanu

SPORT: Fotbalul basarabean în interbelic (I)

Ediția tipărită a GAZETEI de Chișinău, nr. 16, o găsiți în chioșcurile Moldpresa și oficiile poștale din Republica Moldova.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT