Citiți în ediția din 27 martie

837
0

În ediția de vineri, 27 martie, a GAZETEI de Chișinău citiți de despre Ziua Marii Uniri și eroii acesteia. Pe 27 martie 1918, Sfatul Țării a votat Unirea Basarabiei cu România. Mai aflați numele basarabenilor care au contribuit la unirea Basarabiei cu România.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

CARANTINA: Singuri în fața pandemiei

COMENTARIU: Covid-19 și pâinea noastră cea de toate zilele

OBSERVATOR: Coronavirusul „lucrează” pentru Tiraspol

MEDITAȚII: Yoga pe timp de pandemie

ANCHETĂ: Studii în țara mea (4)

HARTA LUMII: Despre schimbările mari și mici

ECONOMIE: Omenirea, în pragul unei crize de proporții

SOCIETATE: În pandemie „se anulează” celelalte boli?

CULTURĂ: Eugen Doga, așa cum este

SĂNĂTATE: Interviu cu un medic din Spania

DIASPORA: Lungul drum al moldovenilor către casă

SPORT: Tudor Casapu și unicitatea destinului său

Din cauza pandemiei de coronavirus, ediția tipărită a GAZETEI de Chișinău o găsiți doar în oficiile poștale din Republica Moldova.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE