Citiți în ediția din 27 martie

625
0

În ediția de vineri, 27 martie, a GAZETEI de Chișinău citiți de despre Ziua Marii Uniri și eroii acesteia. Pe 27 martie 1918, Sfatul Țării a votat Unirea Basarabiei cu România. Mai aflați numele basarabenilor care au contribuit la unirea Basarabiei cu România.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

CARANTINA: Singuri în fața pandemiei

COMENTARIU: Covid-19 și pâinea noastră cea de toate zilele

OBSERVATOR: Coronavirusul „lucrează” pentru Tiraspol

MEDITAȚII: Yoga pe timp de pandemie

ANCHETĂ: Studii în țara mea (4)

HARTA LUMII: Despre schimbările mari și mici

ECONOMIE: Omenirea, în pragul unei crize de proporții

SOCIETATE: În pandemie „se anulează” celelalte boli?

CULTURĂ: Eugen Doga, așa cum este

SĂNĂTATE: Interviu cu un medic din Spania

DIASPORA: Lungul drum al moldovenilor către casă

SPORT: Tudor Casapu și unicitatea destinului său

Din cauza pandemiei de coronavirus, ediția tipărită a GAZETEI de Chișinău o găsiți doar în oficiile poștale din Republica Moldova.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT