Probleme pentru agricultori în plină campanie agricolă

892
0
Imagine simbol, sursa: videnskab.dk
Imagine simbol, sursa: videnskab.dk

În plină campanie de lucrări agricole fermierii moldoveni nu pot importa produse de uz fitosanitar în perioada critică când se pun bazele calității următoarei recolte. Mai multe asociații de fermieri au adresat o scrisoare Executivului prin care cer susținere.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„Există riscul unui deficit major de produse de uz fitosanitar de import, care urmează a fi utilizate la combaterea bolilor și dăunătorilor culturilor agricole. Loturi mari de PUF și alte mijloace necesare agricultorilor sunt blocate în punctele de traversare a frontierelor din țările UE și sunt sistate procesele de producere la mai multe companii producătoare de PUF, urmare a COVID-19”, se arată în mesajul asociațiilor.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE