BNM permite băncilor să amâne plata ratelor la credite

1019
0
Imagine simbol, sursa: bnm.md
Imagine simbol, sursa: bnm.md

Comitetul executiv al Băncii Naționale a Moldovei (BNM) a emis, marți, o hotărâre prin care permite băncilor gestiunea flexibilă a obligațiilor de plată ale persoanelor fizice aflate în dificultate de plată pentru creditele contractate, în condițiile stării de urgență.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Hotărârea facilitează acordarea de către băncile licențiate a unor înlesniri la plata pentru creditele existente ale persoanelor fizice, până pe 31 mai curent, au precizat surse de la BNM.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE