Citiți în ediția a VIII-a a GAZETEI de Chișinău

851
0

În ediția de vineri, 20 martie, a GAZETEI de Chișinău citiți un reportaj despre atmosfera din municipiul Chișinău, după ce în  Republica Moldova a fost instituită stare de urgență din cauza coronavirusului. Tot mâine aflați opinia experților în drept constituțional despre durata instituirii stării de urgență în stat.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

REPORTAJ: „Vocea străzii după declararea stării de urgență”

SOCIETATE: „În pandemie, testăm învățământul la distanță”

ECONOMIE: „Lipsa clarității și a transparenței poate provoca daune mai mari decât problemele obiective legate direct de epidemie”, interviu cu expertul economic Sergiu Gaibu

POLITICĂ: Ministerele Coronavirus

COMENTARIUL ECONOMISTULUI: „Covid-19 și economia de criză”

OPINII:  Mircea V. Ciobanu: „Testul la morbul deficienţei umane”, Adrian Ciubotaru: „Apocalipsa din smartphone (II)”

CULTURĂ: „Vor veni și zile mai luminoase”, interviu cu Veronica Ștefăneț

AI NOȘTRI TINERI ÎN ȚARĂ: „Afacere „sănătoasă” în România”

ANCHETĂ: Studii în țara mea (3)

SPORT: „Fotbalul pe plajă, un sport ce reclamă rezistență și caracter”, interviu cu Eduard Crețu, președinte al Federaţiei de Fotbal pe Plajă din R. Moldova

În legătură cu starea de urgență instituită în Republica Moldova din cauza COVID-19, ediția tipărită a GAZETEI de Chișinău o găsiți doar în oficiile poștale din stat.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE