Citiți în ediția din 13 martie

909
0

În ediția de vineri, 13 martie, a GAZETEI de Chișinău citiți un reportaj din municipiul Hâncești despre probleme, griji și alegeri parlamentare noi. Tot mâine aflați cum puteți transforma gunoiul organic în hrană pentru plante, legume și fructe.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

INTERVIU cu Valentina Șcerbani: „Azi trăim într-o societate fără memorie”

ECOLOGIE: Cum transformi deșeurile organice în hrană pentru grădină

ECONOMIE: Coronavirusul și economia moldovenească

COMENTARIU: Pri(h)vatizări pripite, în an electoral

DIASPORA: Afacere cu flori la New York

SPORT: Înfrângere dramatică pe iarba de la Liverpool

REPORTAJ: „Să fiţi cinstiţi şi să nu vă lăsaţi cumpăraţi!”

ANCHETĂ: Studii în țara mea (2)

POLITICĂ: Tractoristul Dodon şi priţepşcik-ul Chicu

POLITICĂ: „Ne vom pomeni în situația în care nu va avea cine să scrie Abecedarul”

INVESTIGAȚIE: Baștanii ambulanțelor

SPORT: Ne vei lipsi, Valeriu

Ediția tipărită a GAZETEI de Chișinău o găsiți în toate chioșcurile de presă din Chișinău și oficiile poștale din Republica Moldova.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE