Citește în ediția de vineri

655
0

În ediția de vineri, 6 martie, a GAZETEI de Chișinău citiți un reportaj de la mitingul veteranilor din Războiul de pe Nistru. Tot mâine aflați cât costă creditul de la ruși.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

EDUCAȚIE: „Universitățile să-și păstreze bunul nume”

ECONOMIE: Modelul de succes al Poloniei

DIASPORA: Apicultori moldoveni pe pământ englezesc

SPORT: Literele aurite ale canotajului

REPORTAJ: Noi pentru ce am luptat?

FĂRĂ VIOLENȚĂ: Femei agresate de soți și ignorate de stat

CULTURĂ: Capătul drumului

POLITICĂ: Costul creditului de la ruși

Ediția tipărită a GAZETEI de Chișinău o găsiți în toate chioșcurile de presă din Chișinău și oficiile poștale din Republica Moldova.

 

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT