Moldovenii s-au obișnuit cu cardurile bancare

1147
0
Poză simbol, sursa: irishtimes.com
Poză simbol, sursa: irishtimes.com

Ei le utilizează cel mai frecvent la procurarea produselor alimentare, achitarea facturilor pentru utilități sau achiziționarea îmbrăcămintei. Cumpărăturile și plățile on-line se fac într-o proporție covârșitoare de pe telefonul mobil și, în proporții mai mici, de pe calculator și tabletă.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Potrivit unui studiu al companiei Mastercard, efectuat printre utilizatorii cardurilor de plată, moldovenii ar vrea să plătească cu cardul și în transportul public, la medic, pentru servicii de agrement sau educație.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE