Moldovenii s-au obișnuit cu cardurile bancare

884
0
Poză simbol, sursa: irishtimes.com
Poză simbol, sursa: irishtimes.com

Ei le utilizează cel mai frecvent la procurarea produselor alimentare, achitarea facturilor pentru utilități sau achiziționarea îmbrăcămintei. Cumpărăturile și plățile on-line se fac într-o proporție covârșitoare de pe telefonul mobil și, în proporții mai mici, de pe calculator și tabletă.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Potrivit unui studiu al companiei Mastercard, efectuat printre utilizatorii cardurilor de plată, moldovenii ar vrea să plătească cu cardul și în transportul public, la medic, pentru servicii de agrement sau educație.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT