Nu sunt singurul cititor al presei scrise

892
0
Imagine simbol, sursa: www.pexels.com
Imagine simbol, sursa: www.pexels.com

Stimați prieteni, bine ați venit în casa noastră!

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Sunt, am fost și voi fi un cititor fidel al presei scrise, desigur, a celei libere din R. Moldova , unde m-am născut, am copilărit și cu ajutorul Domnului am ajuns la vârsta când îmi număr anii, dar mai mult zilele, că cine știe cât va mai bate ceasul.

Am rămas surprins când am intrat din obișnuință la Oficiul poștal din sat ca să-mi cumpăr un ziar. Așa am ajuns să țin în mână primul număr al noii publicații GAZETA de Chișinău. Am făcut cunoștință cu echipa redacțională. Bucuros sunt că, unii dintre ei au avut tăria de a merge mai departe. Deși e mult de vorbit pe temele greu suportate de noi, cititorii, oamenii simpli, aici aș vrea să vă spun: Bine ați venit în casa noastră, căci eu nu sunt singurul cititor al presei scrise.

La noi fiecare caută să ia cunoștință de ceea ce este scris, nu auzit, arătat la televizor. Obosiți, uneori până la epuizare, ne relaxăm atunci când luăm un ziar în mână.

Stimați prieteni, sunt o persoană de vârsta a treia și, din pensia mizerabilă pe care o am, în fiecare an mă abonez la un ziar.

Copia scrisorii
Copia scrisorii

Vasile Morozan din satul Miclești, Criuleni, pe viitor un cititor al GAZETEI de Chișinău

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE