Citiți vineri în GAZETA de Chișinău

1047
0

În ediția de mâine, 21 februarie, a GAZETEI de Chișinău citiți despre cum Federația Rusă își fortifică posturile de control pe Nistru și descoperiți schema de contrabandă cu echipament pentru generare de criptovalută, care urma să ajungă în regiunea separatistă transnistreană.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

EXCLUSIV: Manuale „nocive” de educație?

POLITICĂ: Rușii își fortifică posturile la Nistru

ECONOMIE: Cacealmaua dublei indexări

INVESTIGAȚIE: Tandemul Plahotniuc–Șor la Aeroportul Chișinău

SPORT: La etapa împlinirilor

CULTURĂ: „Nu vă temeți de muzica clasică!”

INTERVIU cu Stela Botez, interpretă de folclor

DIASPORA: Afaceri „sănătoase” departe de casă

Ediția tipărită a GAZETEI de Chișinău o găsiți în chioșcurile de presă din Chișinău și oficiile poștale din Republica Moldova.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE