Citiți vineri în GAZETA de Chișinău

738
0

În ediția de mâine, 21 februarie, a GAZETEI de Chișinău citiți despre cum Federația Rusă își fortifică posturile de control pe Nistru și descoperiți schema de contrabandă cu echipament pentru generare de criptovalută, care urma să ajungă în regiunea separatistă transnistreană.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

EXCLUSIV: Manuale „nocive” de educație?

POLITICĂ: Rușii își fortifică posturile la Nistru

ECONOMIE: Cacealmaua dublei indexări

INVESTIGAȚIE: Tandemul Plahotniuc–Șor la Aeroportul Chișinău

SPORT: La etapa împlinirilor

CULTURĂ: „Nu vă temeți de muzica clasică!”

INTERVIU cu Stela Botez, interpretă de folclor

DIASPORA: Afaceri „sănătoase” departe de casă

Ediția tipărită a GAZETEI de Chișinău o găsiți în chioșcurile de presă din Chișinău și oficiile poștale din Republica Moldova.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT