BEI, dispusă să sprijine noi proiecte în Republica Moldova

1038
0
Sursa foto: http://www.ceccarbusinessmagazine.ro/
Sursa foto: http://www.ceccarbusinessmagazine.ro/

Banca Europeană de Investiţii (BEI) va susţine în continuare proiectele existente în Republica Moldova şi este dispusă să sprijine lansarea altor proiecte noi în domenii precum construcţia drumurilor, managementul deşeurilor solide, transportul feroviar. Declarația a fost făcută de şeful reprezentanţei BEI în Moldova, Antonio Castillo, în cadrul unei întrevederi cu ministrul Finanţelor, Serghei Puşcuţa.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE